CORONAVIRUSLAAT DE LOCALE KMO NIET VALLEN

Thuis opgesloten… start de projecten waar u nooit eerder de tijd voor heeft genomen.

Het is ook een manier om de lokale economie te ondersteunen, onze KMO van 30 mensen maar ook de hele Belgische steensector die voorlopig langzamer draait. Stuur uw prijsaanvragen door, als ze bestellingen worden, zullen die ons helpen vlug opnieuw te herstarten na de epidemie! BEDANKT VOOR JULLIE STEUN!

Enkele projectideeën:

VOOR UW TUIN

  • Terras in banden vrije lengtes in afwerking Lichte Enostyl of getrommelde klinkers
  • Boordstenen of tuinaanleg
  • Zwembadboorden in geschuurd, gevlamd of gebouchardeerd
  • Dekstenen op maat
  • Deur en raamdorpels geschuurd of gefrijnd
  • Tuinmeubilair in steen zoals tafels of brievenbus

VOOR UW INTERIEUR

  • Vloerbekleding in donker gezoet of verouderd geborsteld
  • Treden en tegen-treden
  • Keukenblad in graniet, composiet of Dekton
  • Venstertabletten in blauwe steen of composiet

Maar alles wat u wenst in natuursteen kan! Maatwerk is onze troef!

Het is het moment om prijs te vragen! We beantwoorden u online!
info@scieriemaffle.be www.crombe.be info@crombe.be

BELGISCHE
BLAUWE
STEEN


Jouw droom steengoed uitgevoerd!

Belgische blauwe steen oftewel blauw goud

Heb je ooit al gehoord van blauw goud? ?

De term wordt veelal gebruikt voor indigo blauw of voor water, maar voor ons verdient de Belgische blauwe hardsteen die omschrijving. Dit tijdloos en edel materiaal van grijsblauwe kleur is een streling voor het oog en aangenaam om aan te raken.

De blauwe steen is een natuurlijke niet-poreuze kalksteen, hoofzakelijk ontgonnen in het Bekken van Zinnik (Soignies), en wordt reeds jaar en dag gewaardeerd voor zijn elegantie, stevigheid en weerstand. Een steen met stijl die zich harmonieus laat combineren met om het even welk materiaal, zowel binnen als buiten.

Dorpels, venstertabletten, allerhande tegels voor binnen en buiten (terrastegels, tuintegels, wandtegels,vloertegels,…), keukenwerkbladen, trappen, schouwen, gootstenen, opritten, gevelplinten, tuinpaden, borduren, muurbekleding, zwembaden, douches, wasbakken, sierelementen, brievenbussen of zelfs meubels: alles kan in blauwe steen!

Je kan vrij kiezen in ons standaardassortiment of we maken jouw blauwe steen helemaal op maat. Of je nu particulier, aannemer, tuinaannemer, architect of materiaalhandelaar bent, wij maken wat jij nodig hebt voor je bouw- of renovatieproject.


Je vindt bij ons beslist de blauwe steen die bij jou past!
Meer weten

Steengoed
BINNEN
&
BUITENHeb je een decoratieproject binnen of buiten? Deel je uniek idee of zelfs je wildste dromen met ons. Onze ambachtslieden maken de blauwe steen die bij jou past!

SCIERIE DES CARRIÈRES MAFFLEMet 30 werknemers zorgt onze KMO voor het zagen, versnijden en polijsten van natuursteen voor alle bouw- of renovatieprojecten. Of dat nu in standaardelementen of volledig op maat is.

Wij geven hoofdzakelijk vorm aan de Belgische blauwe hardsteen, maar maken ook Franse natuursteen (pierre de Massangis, Savonnières, Bretigny, Luget, Comblanchien, Euville, Senonville, Beaunotte,…), Ierse blauwe steen, Doorniks Zwart, marmer, graniet en kwarts- of marmercomposiet gebruiksklaar.

Je kan vrij kiezen in ons standaardassortiment of we maken jouw steen helemaal op maat. Of je nu particulier, aannemer, tuinaannemer, architect of materiaalhandelaar bent, we maken wat jij nodig hebt voor je bouw- of renovatieproject.